Ευχαριστήριο Μήνυμα του Συλλόγου Θέαλος

ΘΕΑΛΟΣ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

»Σας ευχαριστούμε πολύ για την μεγάλη τιμή που μας κάνατε, για την εμπιστοσύνη και την υποστήριξη σας όλο αυτό το διάστημα, οπωσδήποτε δε για την προτίμηση σας να μας αναδείξετε επίσημο διοικητικό συμβούλιο ψηφισμένο.

Μεγάλη ευθύνη οπωσδήποτε, που αποδεχόμαστε όμως ευχαρίστως για να δουλέψουμε ομαδικά για τον πολιτισμό και εξωραϊσμό του τόπου μας.»

Ο σύλλογος μας έχει πια επίσημο διοικητικό συμβούλιο που αποτελείται από το σύνολο των υποψηφίων.

“Εχει τους ίδιους ανθρώπους που αγκαλιάσαμε και στηρίξαμε ουσιαστικά την προσπάθεια.

Εσείς τώρα δίνοντας την ψήφο εμπιστοσύνης σε αυτή μας την ομαδική προσπάθεια μάς δίνετε τη χαρά της συμμετοχής σας και με χαρά διαπιστώνουμε πως επεκτάθηκε αισθητά το σώμα το μελών.

Είμαστε διοικητικό συμβούλιο όλοι μαζί οι υποψήφιοι. Βλέπετε ο αριθμός 10 των υποψηφίων παρόλο που είναι τυχαίος είναι και ο κατάλληλος αφού έτσι όλοι έχουν ρόλο να επιτελέσουν.

Ο ρόλος του καθενός θα συν-αποφασιστεί στο πρώτο συμβούλιο που θα κάνουμε όπου θα είμαστε όλοι παρόντες δεδομένου ότι τρία μέλη του διοικητικού συλλόγου έπρεπε να ταξιδέψουν άμεσα.

Το τυπικό γεγονός αυτό της εκλογής βεβαίως δεν αλλάζει το γεγονός ότι είμαστε μια ομάδα φίλων που σαν παρέα αλληλο-υποστηρίζεται για τον κοινό μας στόχο την προσφορά μας στον Πολιτισμό στην καθημερινότητα του κοινού μας βίου και την πραγματική της διάσταση στο τεχνητό και φυσικό περιβάλλον σε κάθε πτυχή τους.

Υπάρχουν δομές που θα βοηθήσουμε και θα μας βοηθήσουν να ευοδωθεί η δραστηριότητα του συλλόγου μας, είναι υπάρχοντες σύλλογοι αθλητικοί και πολιτιστικοί ιδρύματα κοινωφελή, κρατικές και δημοτικές υπηρεσίες και ιεραρχία.Απαιτείται αγαστή συνεργασία και συνεννόηση και βεβαίως συμμετοχή.

Σας ευχαριστούμε για την αποδοχή και περνώντας από τα λόγια στα έργα:

Αναφέρουμε πως έχουμε κάνει ήδη μια πρώτη καταγραφή και καταμέτρηση των θεμάτων και των ιδεών δράσης, που ενίοτε δεν άπτονται άμεσα της δράσης ενός συλλόγου, αλλά υπηρεσιών του κράτους ή της αυτοδιοίκησης ή των πολιτών ως ατόμων, ωστόσο σε όλες αυτές τις περιπτώσεις ο σύλλογος μπορεί να υποβοηθήσει και να λειτουργήσει καταλυτικά χωρίς να ωστόσο να υπακαταστήσει -πως θα μπορούσε άλλωστε;-ή να προσπαθήσει καν κάτι τέτοιο.

Θα παρακαλούσαμε ως αρχική βοήθεια στο σύλλογο να μπείτε στην ιστοσελίδα μας

www.vlicho.gr

που λειτουργεί ως ηλεκτρονικός πίνακας ανακοινώσεων για να ενημερωθείτε για τις ιδέες και τις δράσεις που καταγράφονται

Σε μεγαλύτερο βαθμό εμπλοκής περιμένουμε συμμετοχή σας σε δράσεις μας και βεβαίως την εγγραφή στο σύλλογο και υποβοήθηση του με εργασία, με υλικά χορηγίες και συνδρομές.

ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ